Selasa, 30 Oktober 2018

GYM

GYM Ledger: Sağlık ve Blockchain Bir Arada

GYM Ledger Hakkında
Gym Rewards, bize spor yaparak para kazanma fırsatı bir blockchain şirketidir. Proje fikri, insanları egzersiz yoğunluğunun oranına göre ödenecek herhangi bir fiziksel aktivitede eğitmek ya da motive etmektir.
Bugün çoğu insan sağlığını izleyemeiyor. Kural olarak, bu her zaman sıkı günlük rutinler ve stresli günlük yaşam ile ilişkilidir. Spor Salonu Hediye proje geliştiricileri de, tüm zamanlarını ofiste geçirmeleri gerektiğinde ve spor salonuna gitme ya da sadece ısınma şansı bulunmadığında bu problemle karşı karşıya. Bu yüzden Gym Rewards ekibi hırslı, karmaşık ama çok kullanışlı bir proje yapmaya karar verdi.
GYM Ledger, kardiyo izleme faaliyetlerini yürüten bir sağlık grubu ve kripto-para birimini koruyan bir cüzdan donanımı olarak işlev görebilen iki fonksiyona sahiptir. Aynı zamanda takip tokeni yapabiliyorlar.
Gym Ledger mobil uygulaması aynı zamanda vücut aktiviteleri aracılığıyla GYM kripto-kazanımı alabilen çok yenilikçi bir uygulamadır. Egzersiz yaparak nasıl yapılır! Bu uygulama, kullanıcıların cryptocurrency elde etmek için egzersiz yapmasını gerektirir. Nasıl çalışıyor GYM Ledger, kalp atış monitörlerini ve kalori izlemeyi GYM Ödüllerini ve çeşitli Token'leri destekliyor.
Her şeyin nasıl çalıştığını daha iyi anlamak için ekosistemin tüm unsurlarını ayrı ayrı analiz edelim:
Spor Ödülleri mobil uygulaması. Artık Anroid işletim sistemi ve iOS'ta kullanım için tamamen işlevsel ve kullanılabilir. Uygulama bilezikten okuma alır, fiziksel aktivite ve maliyet belirteçleri seviyesini hesaplar.
Cüzdan fonksiyonu ile bilezik. Kalp hızını takip eden bilek bileziği. Ayrıca Trezor veya Ledger gibi bir demir cüzdan olarak da işlev görür.
Egzersiz Kanıt Protokolü (POE). Eğitim kanıtı. Bu, GPS okumalarına dayanan bir uygulamaya sahip bir mobil cihaz, cihazın spor salonunda olduğunu doğruladığında aktive olan akıllı bir sözleşmeye dayalı ödül sistemidir.
GymBase Exchange'den döviz alışverişi için değişim. Kullanıcıların eğitim sırasında hızlı ve kolay bir şekilde elde edilen jetonları satması için uygun bir fırsat sunmak üzere tasarlanmıştır.
GYM LEDGER
Spor salonunda çalışan bireyler için, yapılacak hareketlerin ne sıklıkla yapmak gerektiği yeterince önemli bir durumdur. Çok sayıda kişi, göze çarpan sonuçları elde etmek için bunu bildiğini veya duyduğunu, aktivitelerin kişinin spor salonunu ziyaret etmesini ve katı yeme rutinini izlemesini zorunlu kıldığından, kendiliğinden inanılmaz çabalar gerektiğini duymuştur. Bireylerin daha büyük bir kısmı ne zaman yemek yemesi gerektiğini, dinlenme miktarını, vücudun telafi edeceği ve aşağıdaki faaliyet için hazırlanabileceği hedefiyle, başka bir yönetime dönüşen sorunları yaşamaktadır.
Aşağıda, sistemin çözdüğü bazı ek zorluklar vardır;
Kilonuzu korumak için yetersiz bilgi
Kardiyovasküler hastalıklardan sağlıklı ve risksiz kalmak için yeterli fiziksel aktiviteye sahip olmamak.
THE GYM LEDGER sistemini benzersiz kılan nedir?
Spor Salonu Ödülleri taşınabilir uygulama. Şu anda Android ve iOS'ta kullanım için tamamen faydacı ve erişilebilir. Uygulama, okumaları fiziksel hareket düzeyini hesaplar ve belirteçleri belirler.
Cüzdan çalışması ile bileklik. Ayrıca Trezor veya Record gibi bir demir el çantası kapasitesini de çalar.
Sözleşmenin Faaliyet Onayı (POE). Bu, GPS okumaları ışığında çalışan bir uygulamaya sahip bir cep telefonunun, aygıtın spor salonunda olduğunu doğruladığında, bilinçli bir yaklaşımla başlatılan bir ödül çerçevesidir.
Jeton GymBase ticareti için geliştirilmiştir. Müşterileri, hazırlanırken kazanılan jetonları hızlı ve zahmetsizce sunmak için avantajlı bir fırsat sunmayı amaçlamıştır.
Token Detayları:
Yol Haritası:
Gym Ledger Projesi ile iligili daha fazla bilgi almak için aşağıdaki linklerden ulaşabilirisiniz.
Website: https://gymledger.com/
Whitepaper: https://files.acrobat.com/a/preview/6191b48f-b3c2-4e02-bbbe-91551cf5e8d7
ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5032514.0
Twitter: https://twitter.com/GymRewards
Telegram: https://t.me/gymrewards

Tidak ada komentar:

Posting Komentar