Minggu, 02 Desember 2018

Authpaper

Authpaper Yeni Nesil Veri Dağıtım Platformu

Merhaba değerli okuyucularım, Blockchain teknolojisiyle ilgileniyorsanız ve blockchain teknolojisini kullanan bir projeye yatırım yapmak istiyorsanız, makalemi okumalısınız çünkü Authpaper adlı Blockchain projesini tanıtacağım ve Authpaper projesinin avantajları ve avantajları hakkında daha fazla bilgi edineceğim. Binlerce yeni proje arasından gelecek vaat edenleri sizin için seçip sizlere sunmak benim için oldukça heyecan verici. Yazıyı okuduktan sonra fikirlerinizi benimle paylaşmaya devam ederseniz sevinirim. Keyifli okumalar.
Projenin tanıtım videosunu izleyerek incelememize başlamak istiyorum.

https://www.authpaper.io/
Authpaper Delivery, eşdüzeyli bir dijital veri dağıtım platformu oluşturmak için blockchain, BT, kriptografi ve diğer güncel teknolojileri birleştirir. Teslim edilen tüm veriler belirtilen alıcılar dışında gizlidir. Verilerin işleyişi, meslektaşlar arasında düzgün bir şekilde yapılmakta ve kayıt altına alınmakta, böylece teslim tarihlerinin kamu tarafından teyit edilebileceği, ancak uygulanamaz olduğu görülmektedir. Akranlar, dijital verilerin şifrelenmiş parçalarını teslim ederek ve platformun iyi niyetle çalıştırılmasına yardımcı olarak ödüllendirilir.
Bu platformun birçok sektörde çok fazla etki yarattığına inanıyoruz. Yasal, muhasebe, ticaret, ticari taraflar, baskı ve posta maliyetlerini ve zamanlarını koruyarak çok fayda sağlar. Ayrıca telif hakkı veri sızıntısı sorununun çözülmesine de yardımcı olur. Veri düzenleyici, farklı filigranlara sahip bir verinin birden çok kopyasını oluşturabilir ve başkalarına satmadan önce bu platformda tutabilir. Sistem görüntülerinin ağ üzerinden iletilmesi, her iki tarafın da birlikte çevrimiçi olması gerekmediğinden kullanışlı hale gelir.
1.png
Neden Authpaper seçilmelidir
Ticari
Belgeler ve veriler bu platformun içinde baskı yapmak ve onaylamak için insanların etrafında dolaşmak için zaman harcamak yerine dolaştırılabilir.
ticari
Bu platformla, postalama zamanı kaydedilir, çünkü belgeler anında İnternet üzerinden gönderilir ve posta ve belge kaynağında kamu doğrulanabilir kayıt ile gizlidir.
Belge Sertifikası
Bu platformla, şirket ve yetkililerin farklı amaçlar için uygulanamayan belge sertifikaları vermelerine izin verir.
2.jpg
Yasal ve Uygunluk
Bu platformla, belge gönderen, verilerin ne zaman ve kimler tarafından alındığına göre, belgenin nasıl teslim edildiği de dahil olmak üzere, tam teslimat kaydına sahip bir veri gönderebilir. Teslimat başarısız olursa, akıllı sözleşme olarak blockchain'e teslim girişimi kaydı kaydedilir. Bu nedenle yasal ve uyum ihtiyacına uymaktadır.
Sistem bakımı
Bu platformla şirketler anlık görüntüyü gizlice çevrimiçi olarak gönderebilirler. Tüm veriler bütünlük kontrolüne ve şifrelenir. Veriler BT protokolü ile gönderilir, bağlantı kesildikten sonra veri aktarımı kolayca devam edebilir. İndirme tarafında, veri çoklu veri paylaşımlarından aktarılır ve veri dağıtım hızını artırır.
Telif Hakkı Verileri Teslimatı
Bu platformla, video sahipleri, önce rastgele gürültüye sahip videoları tek tek oluşturabilir ve platforma gönderebilir. Video sahiplerinin yalnızca videonun orijinal kopyasını ve değiştirilen her kopya için torrent dosyasını tutması gerekir. Müşteri korunan bir video kopyasını indirir, böylece video sızıntısı olduğunda video sahibi onu izleyebilir.
Authpaper Delivery, platformun gelişimine devam etmek için destek almak amacıyla jeton kalabalık satışlarını yürütüyor.
Min. yatırım - 50 USD
Kabul - ETH
ICO’da Dağıtıldı -% 40
Yumuşak kapak - 1000000 USD
Sert kapak - 41500000 USD
AUPC ile yapabilirsiniz
Platform hazır olduğunda, platformun belirtecine AUPC değiştirilecek
Bize veya ortaklarımıza hizmetler için harcadık (Hazırlanıyoruz, hazır olduğunda ICO web sitesinde yayınlanacak.)
Borsalarda değişim (Hala uygulanırken, tamamlandığında kanallarımızda yayınlanacak)
Benden açıklama ve her türlü sahtekarlıktan kaçınmak için lütfen doğru ve güvenilir bilgileri arayın ya da aşağıda verdiğim Link'i ziyaret edin:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

The Team123 International project

  The Team 123 Crypto project is very successful project passionate about systematic Team building. Our goal for this registration link is t...